Nyheter

Close

Prenax AB förvärvar prenumerationsverksamheten av BTJ Sverige AB

26/08/2017

Lund, Stockholm och Helsingfors, 28 augusti 2017

Prenax AB har idag förvärvat prenumerationsverksamheten från BTJ Sverige AB, vilket innebär att Prenax befäster sin position som den ledande aktören inom prenumerations­verksamhet på den nordiska marknaden.

BTJ Sverige AB har idag, den 28 augusti 2017, överlåtit sin Prenumerationsservice till Prenax AB som tar över all verksamhet gällande prenumerationstjänster i Sverige och Finland.

”Affären ligger helt i linje med BTJ:s strategi att forma ett BTJ som bygger på dess unika styrkor och möjliggör utveckling av kärnområdens produkter och tjänster de närmaste åren” säger Anette Grönroos, CEO BTJ Sverige AB.

”Prenax delar samma kärnvärderingar som BTJ, vilket borgar för att verksamheten kommer att drivas vidare i samma anda som idag med långsiktiga kundrelationer, förstklassig service och hög transparens” säger Fredrik Petersson, CEO Prenax AB.

Jerome Conquet, CEO Prenax Group, slår fast att: “Förvärvet bidrar till att ytterligare befästa vår position som den ledande aktören på den nordiska marknaden, och ligger helt i linje med bolagets tillväxtstrategi som har lett till att Prenax-gruppen dubblerat sin storlek under de senaste fem åren.”

Prenax är ett globalt företag för prenumerationsverksamhet, grundat 1993, med en global omsättning på över 1 300 MSEK. Våra kontor finns i Sverige, Norge, Danmark, Finland, England, Frankrike, USA och Australien.


För ytterligare information, vänligen kontakta:

Fredrik Petersson
Telefon: +46 8 5055 2115

Press Release - Prenax AB förvärvar prenumerationsverksamheten av BTJ Sverige AB